Onder vrienden

Onder vrienden

Hele tijd geleden (in 2005) mee mogen doen aan een project, waarbij journalisten één jaar lang maatje waren van iemand met een achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg. Ron en ik waren een jaar lang ‘maatjes. Over mijn ervaringen mocht ik een verhaal schrijven. Dit verhaal en nog negen verhalen van andere journalisten in den lande zijn uiteindelijk gebundeld in een boekwerk: ‘Onder Vrienden’ – Verhalen van vriendendiensten (ISBN 9052534918). Het boek is uitgegeven door het Trimbos-instituut.

Mijn verhaal kun je hieronder lezen. Je moet er wel even de tijd voor nemen. Toch zo’n 3000 woorden, als ik me goed herinner. Het beschrijft een heel waardevol jaar met veel nieuwe inzichten. Onder andere dat ervaringen niet op zichzelf staan. De gebeurtenissen in een mensenleven kleuren elkaar in. Mijn verhaal heb ik de titel ‘Een plastic tas met ondergoed en druiven’ meegegeven. Nieuwsgierig? Klik dan hieronder.

Onder vrienden | verhalen van vriendendiensten

Gepubliceerd door

Geert van den Munckhof

Gedachten digitaal delen en vastleggen in verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s