Live…

Op het terras bij Jan en Henny, genietend van Eva Wijnen en haar band. Lekker witbiertje erbij. Had ook een Pauwel Kwak mogen zijn, maar ala…

De band wordt regelmatig versterkt met gastmuzikanten. Leuk. Enthousiast! Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen, zingen ze. ‘En ik hef het glas op jouw gezondheid’ is er een regel van. Het past bij het moment. Ik neem een slok.

Leuk detail is dat ik van deze afstand de band toch scherp kan zien. Brilletje doet wonderen. Genieten van de kleine dingen. Fleetwood Mac nu. 

Het terras zit goed vol. Relaxed sfeertje. Ik zal er eens ‘live’ een foto tegenaan gooien…

  
Al die bloemen op de voorgrond? Tja, dat geluk heb ik weer. Die hadden waarschijnlijk verspreid moeten worden over de tafels. Het zij zo. Ze kunnen overigens zonder water. Eva zingt een nummer van Stevie Wonder. Doet ze goed. Supersticious, volgens mij.

Het laatste nummer van de eerste set komt er aan. De tweede set gaan ze improviseren, vertelt Eva. Voornamelijk omdat ze nog geen tweede set hebben. Ze zijn dan ook pas gisteren gevraagd om hier vanmiddag te spelen. Respect!

Ondertussen is mijn witbiertje leeg, heeft Thea thuis een woord gelegd met Wordfeud en is ook de eerste set zo goed als afgelopen. Luisteren, genieten, schrijven (op een iPhone) gaan prima samen. Live. That’s it.

Gepubliceerd door

Geert van den Munckhof

Gedachten digitaal delen en vastleggen in verhalen.

2 gedachten over “Live…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s