Paintings in minor lila

 

Golven kleuren als blauw-grijze penseelstreken de warmrode lucht. Een paar witte toetsen als wolken. Wachtend witte wind. Speels partijtje passie met de avondzon. Klinkend vrije vlucht tussen warm wit en koel grijs. Gestreken licht met later. Alle tinten tussen tijd en tuin. Telkens weer. Als seizoenen in één dag, met duizenden gezichten. Leven in een landschap, met lila lamp verlicht. Natuurlijk neigend, ongezien, gehoord. Gekleurd gestuiter, steil en stil in stijl omlaag. Wachtend op wat komt. Knikkend naar herinneringen, van onbegrepen mooi majeur. Ingetogen. Ongelogen. Achttien treinen feest. Zeven zijden ziel. Canvas composities met zwart en wit en heel en half. En alles daar nog tussen. Inspirerend. Gevoel van voorbij weerzien. Telkens terugkerend. Als golven. Die komen en gaan. En komen. En gaan… en kom…en ga…en…

Gepubliceerd door

Geert van den Munckhof

Gedachten digitaal delen en vastleggen in verhalen.

2 gedachten over “Paintings in minor lila”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s