Pookie…

Af en toe komen er beginnende artiesten voorbij op YouTube die indruk op me maken. Deze keer iemand die in de kwartfinale van America’s Got Talent zijn optreden doet. Een monoloog die op een indrukwekkende manier gebracht wordt. Van mij mag die winnen…

Geïntrigeerd door deze performance heb ik even verder gezocht. De artiest heet Brandon Leake. Zijn auditie voor America’s Got Talent (AGT) was in juli van dit jaar. Ik heb het fragment opgezocht en die performance hieronder bewaard, ontdaan van alle tierelantijnen vóór en na zijn auditie. Ik wil wel verklappen dat hij er de ‘Golden buzzer’ mee verdiende…

Ik werd geraakt door zijn optredens. Zojuist zie ik op YouTube dat hij ook in de halve finale heeft opgetreden. Onderschrift bij dat Youtube-filmpje: Brandon Leake proves that there is power in words. Brandon might bring a tear to your eye with his passionate poetry to his father Tyrone.

Nu ik toch bezig ben, heb ik dat optreden hieronder ook alvast bewaard. Geniet ervan. Er zit ‘power in words’…

Gepubliceerd door

Geert van den Munckhof

Gedachten digitaal delen en vastleggen in verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s