Beginnen

Hyves… is dat MSN-nen voor grote mensen? Het lijkt er verdacht veel op. Hoewel met name het bloggen iets toevoegt. Denk ik. De tijd zal het leren. Al doende gaat dat het makkelijkst. Dus maar gewoon beginnen.
Ik lees in de inleiding dat de blog alleen door ‘vrienden’ gelezen kan worden. Nou, Roy, dan ben jij voorlopig de eerste (en de enige?).

We zullen eens kijken hoe een en ander loopt. Kijk, en dan blijkt de neus toch langer… ‘Who may see it’ zie ik ineens staan. En dan kan ik ook kiezen voor ‘friends of friends’. Dat schiet lekker op. Jouw integratie-dialoog levert een aantal interessante vrienden op… Rita Verdonk? Kun je die straks niet gewoon meenemen naar Marokko en dan laten verdwalen? Of zou Marokka heel erg ongewenste vreemdelingen een aparte status geven? Rita, vriendin, als je dit leest, dan hoor ik het wel. Salamalaikum.

Gepubliceerd door

Geert van den Munckhof

Gedachten digitaal delen en vastleggen in verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s