Tijd heelt alle woorden

foto boek

Mijn boek is nog te krijgen!

Kijk maar, daar staat het. Mijn foto van lang geleden prijkt op het omslag. Nadenkend kijk ik bij Bruna Horst de zaak in. Men heeft mij in de boekenkast bij ‘Kunst & muziek’ gezet. Ik ben er nog steeds trots op! Interesse? De prijs is vastgesteld op € 17,50. Wil je mijn boek per post ontvangen? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar geertvandenmunckhof@planet.nl. Ik zorg dat je de benodigde info krijgt en zend daarna het boek met alle plezier naar je toe.

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Noteer je emailadres als je via mail geïnformeerd wil blijven over nieuwe posts op deze blog.

    Doe mee met 434 andere volgers

  • Als je het leuk vindt om een verhaal te horen, kan dat hieronder…

%d bloggers liken dit: