De handen van Funpop…

Deze keer een item over 28 mei 2011. Het was de zaterdag van het Funpopweekend, het festival voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ik heb als vrijwilliger meegedraaid en ik had me al voorgenomen om daar een column over te schrijven. Ook omdat ik die zaterdagavond voor de lokale radio aan de beurt was  in de rubriek ‘Wört’ (woorden). Om beurten lezen we daar een verhaal, gedicht of column voor, en zaterdag was het mijn beurt. Ik heb anderhalf uur voor uitzending mijn ervaringen op papier gezet. De woorden waren nog warm, toen ik het heb voorgelezen. De opname daarvan, plus wat foto’s hieronder.

Gepubliceerd door

Geert van den Munckhof

Gedachten digitaal delen en vastleggen in verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s